Vélemények

Brigivel nagyon jó volt együtt dolgozni, mert könnyedén, jó hangulatban telt a fotózás. Könnyen megértettük egymást, és tele volt jobbnál jobb ötletekkel. A képek minősége nagyon jó lett, ezt utána többen is megerősítették. Vele az együtt dolgozás nem munka vagy nehézség, hanem egy jó kikapcsolódás.

Szeretettel,

Tamás

Kedves Brigi!

Nagyon élveztem a fotózást, egész idő alatt jó hangulat volt. A képek nagyon jók lettek, nekem is és mindenkinek, akinek csak megmutattam nagyon tetszett.

Zsófi

Kedves Brigi!

Köszönjük szépen a tökéletes képeket! Nagyon jól éreztük magunkat a fotózáson. Kellemes volt a hangulat, feszültségnek nyoma sem volt :) Ötletes képek születtek, mind a komoly, mind a vicces beállításokat tekintve. Tetszett, hogy mi is elmondhattuk a véleményünket, ötletünket és Te szívesen teljesítetted. Tudom, hogy volt néhány kihívás az időjárás és a helyszín miatt, de ezeket hibátlanul megoldottad. Időben sikerült végeznünk, így kapkodnunk sem kellett. Ezer hála, hogy életünk eddigi legboldogabb napjához ilyen profi szinten járultál hozzá.

Andi&Raz

Szia Brigi!

Nagyon szimpatikus voltál már elsőre is. Eredetileg máshova terveztük a fotózást, de mint utóbb kiderült az általad javasolt ötlet, hogy a Gellért téren és a Citadellán fotózkodjunk sokkal jobbnak bizonyultak. A kissé szeles időjárás ellenére, ami a fátylamat önálló életre keltette, nagyon jól éreztünk magunkat a fotózás közben. A helyszínek csodásak voltak és a beállítások is szuperek. Nagyon tetszett hogy a saját ötleteinket is felhasználhattuk. Én nagyon élveztem a dolgot. A szertartás alatti fotózási szokásaidról nem sokat tudok mondani, mert egyrészt nem igazán arra figyeltem, másrészt viszont a képek önmagukért beszélnek!
Az elkészült fotók csodásak lettek, rengeteg olyan kép van, ami a kedvencünk lett és persze a rokonoknak, barátoknak és ismerősöknek is. Külön tetszett, hogy voltak fekete-fehér képek, illetve barnás árnyalatúak, amik a régi képek hangulatát idézik és a kedvenceink persze azok a képek is amin csak egy-egy dolog színes például a menyasszonyi csokor, vagy a vőlegény kitűzője. Titkon szerettem volna ilyen képeket, így nagyon örültem, hogy készültek ilyenek, mintha kitaláltad volna a gondolatainkat. 
Összegezve: fantasztikus munkát végeztél, a teljes esküvő alatt, amit ezúton is szeretnénk megköszönni, a képek felülmúlták a várakozásainkat és a helyszínek és az ötletek is szuperek voltak.
További sok sikert kívánunk!

Heni és Gery

Kedves Brigi!

Életünk egyik jó döntése volt, amikor Téged bíztunk meg az esküvői fotók elkészítésével. Valószínűleg azért nem izgultunk a fotózás előtt, mert a munkáidat látva és a találkozásaink alkalmával tapasztaltuk a közvetlenségedet, a profizmusodat és bizony nem csalódtunk!
A képek fantasztikusak lettek, hát még a beállított fotók és azok a színes és fekete-fehér egybevont képek, mindenki imádja.
Ajánlani fogunk az ismerőseinknek és kívánunk Neked még sok munkát és sok ilyen elégedett házaspárt!
Reméljük még lesz szerencsénk egymáshoz!

Bizony azt is megtanultuk, hogy ’kérlek húzd ki magad és mosolyogj!’

Köszönjük szépen!

Zsuzsi és Gyuri

Nagyon elégedettek vagyunk Brigi által készített fotókkal, tetszenek a színek, a beállítások, a különböző optikák. Nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek, aki szeretné, ha büszkén mutogathatná esküvői albumát bárkinek.

Kinga és Jani

Drága Brigi!

Köszönjük a gyönyörű felvételeket. A fotózás remek hangulatban telt, nagyon jól tudtad oldani a feszültséget, ami jól jött, mert az elején még kicsit izgultunk. Pár perc alatt már igazi fotómodellnek éreztük magunkat. Tetszettek a kedves beállítások. Jó volt, hogy az egész napot végigkísérve mindenhol meg tudtad találni tökéletes pillanatokat, így minden kép jól mutat az albumunkban. Mindenkinek jó szívvel ajánlunk.   :)

Izi & Isti

A portfólió készítés nagyon jó hangulatban telt, sikerült hamar feloldódnom. A beállítások ötletesek, változatosak voltak és szép fényképek készültek.
Ezek után nem volt kérdés számomra, hogy kislányomról és rólam, Brigi fogja készíteni az első profi fotókat. Mondanom sem kell, most sem csalódtam. Briginek sikerült a kislányomról elkapni nagyon kedves pillanatokat, ami nagy kihívás főként egy kisbaba esetében.

Szeretettel nézegetjük azóta is a képeket, köszönet érte!
Brigit nyugodt szívvel merem ajánlani mindenkinek!

Vera

Először készült rólam portfólió, így kíváncsi voltam, hogyan is történik egy igazi fotósorozat készítése. A munka jó hangulatban telt és szerettem Brigivel dolgozni. Frissen és üdén vetettük bele magunkat, bár a végére jól elfáradtam. A képek remekül sikerültek, mindegyikről visszajött valahogy a saját énem, olyanok lettek, ahogyan elképzeltem őket. Különböző stílusú és beállítású művek készültek, ahol igyekeztünk mindig más és más arcomat megmutatni. A családnak és a barátoknak egyaránt tetszettek Brigi munkái, így ezúton is szeretném megköszönni az együttműködést, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Virgi