Párok véleménye

Kedves Brigi!
Köszönjük szépen a tökéletes képeket! Nagyon jól éreztük magunkat a fotózáson. Kellemes volt a hangulat, feszültségnek nyoma sem volt :) Ötletes képek születtek, mind a komoly, mind a vicces beállításokat tekintve. Tetszett, hogy mi is elmondhattuk a véleményünket, ötletünket és Te szívesen teljesítetted. Tudom, hogy volt néhány kihívás az időjárás és a helyszín miatt, de ezeket hibátlanul megoldottad. Időben sikerült végeznünk, így kapkodnunk sem kellett. Ezer hála, hogy életünk eddigi legboldogabb napjához ilyen profi szinten járultál hozzá.

Andi&Raz

Szia Brigi!

Nagyon szimpatikus voltál már elsőre is. Eredetileg máshova terveztük a fotózást,de mint utóbb kiderült az általad javasolt ötlet, hogy a Gellért téren és a Citadellán fotózkodjunk sokkal jobbnak bizonyultak. A kissé szeles időjárás ellenére, ami a fátylamat önálló életre keltette, nagyon jól éreztünk magunkat a fotózás közben. A helyszínek csodásak voltak és a beállítások is szuperek. Nagyon tetszett hogy a saját ötleteinket is felhasználhattuk. Én nagyon élveztem a dolgot. A szertartás alatti fotózási szokásaidról nem sokat tudok mondani, mert egyrészt nem igazán arra figyeltem, másrészt viszont a képek önmagukért beszélnek!

Az elkészült fotók csodásak lettek, rengeteg olyan kép van ami a kedvencünk lett és persze a rokonoknak,barátoknak és ismerősöknek is. Külön tetszett, hogy voltak fekete-fehér képek, illetve barnás árnyalatúak,amik a régi képek hangulatát idézik és a kedvenceink persze azok a képek amin csak egy-egy dolog színes például a menyasszonyi csokor,vagy a vőlegény kitűzője. Titkon szerettem volna ilyen képeket,így nagyon örültem hogy készültek ilyenek,mintha kitaláltad volna a gondolatainkat. 

Összegezve: fantasztikus munkát végeztél,a teljes esküvő alatt amit ezúton is szeretnénk megköszönni,a képek felülmúlták a várakozásainkat és a helyszínek és az ötletek is szuperek voltak.
További sok sikert kívánunk!

Heni és Gery

Kedves Brigi!

Életünk egyik jó döntése volt, amikor Téged bíztunk meg az esküvői fotók elkészítésével. Valószínűleg azért nem izgultunk a fotózás előtt, mert a munkáidat látva és a találkozásaink alkalmával tapasztaltuk a közvetlenségedet, a profizmusodat és bizony nem csalódtunk!

A képek fantasztikusak lettek, hát még a beállított fotók és azok színes és fekete-fehér egybevont képek, mindenki imádja.

Ajánlani fogunk az ismerőseinknek és kívánunk Neked még sok munkát és sok ilyen elégedett házaspárt!

Reméljük még lesz szerencsénk egymáshoz!

Bizony azt is megtanultuk, hogy ’kérlek húzd ki magad és mosolyogj!’

Köszönjük szépen

Zsuzsi és Gyuri

Nagyon elégedettek vagyunk  Brigi által készített fotókkal, tetszenek a színek, a beállítások, a különböző optikák. Nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek, aki szeretné, ha büszkén mutogathatná esküvői albumát bárkinek.

Kinga és Jani

Drága Brigi!

Köszönjük a gyönyörű felvételeket. A fotózás remek hangulatban telt, nagyon jól tudtad oldani a feszültséget, ami jól jött, mert az elején még kicsit izgultunk. Pár perc alatt már igazi fotómodellnek éreztük magunkat. Tetszettek a kedves beállítások. Jó volt, hogy az egész napot végigkísérve mindenhol meg tudtad találni tökéletes pillanatokat, így minden kép jól mutat az albumunkban. Mindenkinek jó szívvel ajánlunk.   :)

Köszönettel,

Izi & Isti